Miljøsanering og riving av bygg

Vi spesialiserer oss på sanering, stripping og helrivning av alle typer konstruksjoner, og forbereder bygg for ny bruk eller nye prosjekter. Vår ekspertise omfatter omfattende innvendig sanering og stripping, der vi rydder ut det gamle for å gjøre plass til det nye, eller river hele bygninger for å legge grunnlaget for nye konstruksjoner.

VÅRT FOKUS:

Effektiv Sanering og Stripping

Vi fokuserer på å gjøre byggene klare for gjenbruk ved grundig innvendig sanering og stripping. Dette innebærer å rydde ut gamle materialer og utstyr for å skape et blankt lerret for nye bruksområder.

Helrivning med Nøyaktighet

Vi tar på oss helrivning av konstruksjoner med nøye planlegging og nøyaktighet. Enten det er for å etablere ny byggegrunn eller for å fjerne gamle strukturer, sikrer vi at prosessen blir gjennomført trygt og effektivt.

Erfarent Personell og Avansert Utstyr

Vår dedikerte stab er høyt kvalifisert og har erfaringen som trengs for å utføre oppgavene med høy presisjon. Vi sorterer avfallet grundig og forbereder området for videre utvikling med effektive prosesser.

Kontakt Oss for Effektiv Transformasjon

Vi står klare til å transformere dine eksisterende bygg til noe nytt og banebrytende. Enten du trenger sanering, stripping eller helrivning, er vi din pålitelige partner for en effektiv prosess. Kontakt oss i dag for å diskutere hvordan vi kan legge til rette for din fremtidsplan.

REFERANSER ​

Sanering, stripping av bygg til betong

- C. Sundtsgate 64, Bergen
- 3800 m²
- 492 tonn avfall
- 94% sorteringsgrad

Helriving av bygg

- Hjalmar Bratningsvei 2, Bergen
- 2733 tonn avfall,
- 98% sorteringsgrad