Asbestsanering

Vi er dedikert til sikker fjerning av asbest både innvendig og utvendig, og sørger for at din eiendom blir trygg og fri for denne skadelige substansen. Vår ekspertise omfatter også riving av bygg og konstruksjoner i alle materialer.

VÅRE FORDELER:

Profesjonell Asbestsanering

Vi fokuserer på å gjøre byggene klare for gjenbruk ved grundig innvendig sanering og stripping. Dette innebærer å rydde ut gamle materialer og utstyr for å skape et blankt lerret for nye bruksområder.

Tilpassende Rivningsløsninger

Vi tar på oss helrivning av konstruksjoner med nøye planlegging og nøyaktighet. Enten det er for å etablere ny byggegrunn eller for å fjerne gamle strukturer, sikrer vi at prosessen blir gjennomført trygt og effektivt.

Grundig Planlegging for Suksess

Vi vet at grundig planlegging er avgjørende for enhver vellykket rivningsoperasjon. Derfor legger vi vekt på en nøye planprosess for å sikre at jobben blir gjennomført på en strukturert og effektiv måte.

 

Miljøvennlig Avfallshåndtering

Vi tar ansvar for miljøet ved å utføre all rivning i samsvar med avfallsforskriften. Vårt team sorterer materialer grundig for resirkulering og riktig håndtering av avfall.

Kontakt Oss for Trygg Håndtering

Vi forstår viktigheten av en trygg og forsvarlig asbestsanering og rivning. Ta kontakt med oss i dag for å planlegge din asbestsanering eller rivningsoppgave. Vi står klare til å gi deg skreddersydde løsninger som møter dine behov og sikrer et trygt og bærekraftig miljø.

REFERANSER ​

Sanering, stripping av bygg til betong

- C. Sundtsgate 64, Bergen
- 3800 m²
- 492 tonn avfall
- 94% sorteringsgrad

Helriving av bygg

- Hjalmar Bratningsvei 2, Bergen
- 2733 tonn avfall,
- 98% sorteringsgrad