Kjerneboring og Betongsaging

Saneringsgruppen maskin AS er din pålitelige partner når det gjelder betongsaging, asfaltsaging og kjerneboring av enhver dimensjon. Trenger du presise snitt eller åpninger i betong eller asfalt? Da er du på rett sted. Vi besitter kompetansen og det nødvendige utstyret for å sikre presise resultater

VÅRT FOKUS

Presis Betongsaging

Vi er spesialister i betongsaging og leverer nøyaktige snitt etter dine spesifikasjoner. Uansett dimensjon eller kompleksitet, sikrer vårt erfarne team at jobben blir gjort med høy presisjon.

Effektiv Kjerneboring

Kjerneboring er en avgjørende prosess for å skape åpninger av forskjellige størrelser og former i betong. Våre erfarne fagfolk bruker avanserte teknikker for å oppnå ønsket resultat raskt og effektivt.

Skreddersydd Løsning

Vi tilpasser våre tjenester etter dine spesifikke behov. Enten det er for byggeprosjekter, installasjon av rør eller kabler, eller andre formål, har vi den riktige løsningen for deg.

Kontakt Oss for Presise Snitt og Åpninger

Vi forstår viktigheten av presisjon i betongsaging og kjerneboring. Kontakt oss i dag for å diskutere dine behov og hvordan vi kan levere nøyaktige snitt og åpninger som er avgjørende for suksessen til ditt prosjekt.

REFERANSER ​

Sanering, stripping av bygg til betong

- C. Sundtsgate 64, Bergen
- 3800 m²
- 492 tonn avfall
- 94% sorteringsgrad

Helriving av bygg

- Hjalmar Bratningsvei 2, Bergen
- 2733 tonn avfall,
- 98% sorteringsgrad